Fast avtale

Hva er en fast avtale?

Jeg er på jakt etter noen få kunder som jeg kan jobbe fast med hver måned. Dette er perfekt for deg som ønsker å satse på SEO men som kanskje ikke har tiden og ikke ressursene til å ansette noen.

For å ha et godt utgangspunkt så anbefaler jeg at man begynner med en SEO-rapport. Da får jeg og du et godt utgangspunkt for videre samarbeid som man kan benytte som strategi, måling og evaluering.

Når man inngår en fast avtale så vil jeg ta et møte med deg for å forstå hva dere ønsker å oppnå med SEO. Sammen så lager vi noen mål som vi sammen jobber mot i perioden avtalen løper. Det vil naturlig å sette oss mål som:

Økning i trafikk
Økning i rangeringer
Økt salg fra organisk trafikk

Dette er mål som jeg vil sette av tid til å rapportere tilbake til deg hver måned. I månedsrapporten så vil du hele tiden kunne se utviklingen til din nettside i søkemotorene.

En fast avtale på søkemotoroptimalisering gir deg som kunde mange fordeler. Jeg setter av tid til å jobbe med nettsiden din hver måned og jeg vil kontinuerlig jobbe mot målene vi har satt oss. For meg så gir en fast avtale en forutsigbarhet og muligheten til jobbe for resultater over tid.

Hvorfor bør jeg inngå en fast avtale på SEO?

Hva er egentlig forskjellen på en fast avtale og rådgivning? Det er en forpliktelse mellom meg og deg. Jeg forplikter meg til å jobbe med nettsiden din over til for å oppnå mål. Du forplikter deg til å gi meg arbeid over tid, det skal belønnes. Derfor vil jeg gi deg en rabatt på timene jeg setter av, avhengig av hvor lang tid du ønsker fast avtale

Inkluderer en fast avtale møter?

Selvfølgelig! Dette inkluderer jeg og vi bestemmer dette etter dine preferanser. Hvis du bor langt unna så kan vi bruke Skype, Facetime eller telefon som verktøy. Det viktigste er at vi finner en praktisk ,effektiv og god måte å kommunisere på.