Innhold

Jeg skriver innhold for deg!

Content som er søkemotoroptimalisert

Jeg hjelper deg gjerne med innhold på dine nettsider. De siste 10 årene har jeg skrevet hundrevis av artikler og hjulpet til med å lage tekst til over 30 nettsider. Jeg er opptatt av at innholdet jeg lager ikke skal fremstå som «søkemotoroptimalisert» men at det skal være interessant og lesbart for dine besøkende, samtidig som det er Google-vennlig.

Slik jobber jeg med innhold:

  • Grundig research
  • Minimum 500 ord per artikkel
  • Leverer alltid innhold i HTML format så du kan lime det rett inn (hvis du vil)
  • Alt er unikt skrevet for av meg til deg

Hvordan finne ut hvilket innhold som skal skrives?

Du kan gjerne ha bestemt en liste med emner før jeg setter i gang arbeidet med å skrive. Hvis du ikke har gjort det så tar jeg utgangspunkt i nisjen din, søkevolum på ord i din nisje og lager et forslag på emner basert på dette. Det er viktig at artiklene posisjonere for å få mest mulig trafikk og konvertere besøkende på din nettside.

Hva slags innhold liker Google?

Google liker innhold som er skrevet for dine besøkende eller for dine potensielle besøkende. Det er en algoritme som styrer hvordan ting rangerer i Google, ting kan derfor variere noen. På innhold eller «content» som noen kaller det, så er det en ganske bred enighet om hva som fungerer:

  • Lange og beskrivende artikler der det er mulig og passende
  • Korte og informative artikler der det mest nyttig og passende

Når man skriver innhold så bruker man gjerne «fasiten». «Fasiten» er det som rangerer høyt i Google i dag. Så bruker man det som utgangspunkt, lager en bedre artikkel med en egen vri selvfølgelig.

Det er ikke uvanlig å lage færre lange artikler fremfor mange små. Disse lange artiklene rangerer normalt veldig bredt og vil derfor kunne hente inn masse trafikk inn til din nettside.

Hva koster det?

Jeg gir deg en fast pris basert på antall timer jeg estimerer dette til å ta. Dette er en fast pris som du kan forholde deg til. Jeg vet at noen konkurrenter gjerne tar betalt per ord, det gjør ikke jeg. For å få inn godt innhold så kan man verken forholde seg til begrensninger på ord eller tidsbruk.

Jeg er opptatt av å levere kvalitet fremfor kvantitet.