Lokal SEO

Få flere kunder med lokal SEO

Få flere kunder til din butikk eller bedrift

Lokal SEO handler om å gjøre deg og din bedrift synlige til mulige kunder i området du befinner deg i. Et godt praktisk eksempel på lokal søkemotoroptimalisering er f.eks når et rør frosset i vinter hos meg. Da gikk jeg inn på Google og skrev «rørlegger åsgårdstrand». Jeg fikk opp noen bedrifter og valgte den med flest positive tilbakemeldinger som tilfeldigvis rangerte som 1#.

Det er dette lokal SEO handler om. Få trafikk inn til din nettside fra mulige kunder i nærheten av deg. Dersom man får denne trafikken inn så tjener investeringen seg inn.

Lokal SEO krever at man ser på flere faktorer. Her de viktigste faktorene:

Local-SEO-Customer-Image
Website-Localization-Icon
Din beliggenhet
Citation-Building-Icon
Omtaler
Managing-Reviews-And-Ratings-Icon
Anmeldelser
Getting-Quality-Backlinks-Icon
Lenker

Dette er ting som kan være vanskelig og tidkrevende å gjøre selv. Derfor hjelper jeg deg gjerne med å komme i gang og jeg lærer deg hvordan du kan fortsette optimaliseringen selv.

Lokal søkemotoroptimalisering er krevende og kan ta tid før man får skikkelig resultater. Jeg har derfor satt sammen en startpakke til deg som ønsker å rangere lokalt

Pakken inkluderer:
  • Google Business Oppføring
  • Utfylling og optimalisering av Business oppføring
  • Analyse av lenker og lenke muligheter
  • Strategi

Lokal SEO er ikke noe enkel jobb selvom det er enklere enn å rangere på de store ordene på Google. Det krever tid og man må gjøre en del forskjellige tiltak for å lykkes. Hvis det allerede er stor konkurranse på det så må man regne med å jobbe ytterligere.

Startpakken nedenfor har jeg laget for å gi deg en god start. Når jeg har satt opp dette for deg og laget strategien så velger du selv om du ønsker å stå på egne ben eller prøve å gjøre jobben selv.

LOKAL SEO

Startpakke

9999

Trenger du hjelp med å rangere lokalt?

Da kan du kontakte meg nå så setter vi av tid til deg.