Reklamebyrå i Horten

Søkemotoroptimalisering.com har sitt hovedkvarter i Åsgårdstrand i Horten Kommune. I tillegg til å levere søkemotoroptimalisering så har vi et bredt spekter av tjenester som gjør at vi stadig nærmer oss til å bli et fullverdig reklamebyrå. Nedenfor kan du lese mer om oss, tjenestene vi tilbyr og litt om hvordan vi skiller oss fra andre reklamebyråer i Horten.

Om oss

Søkemotoroptimalisering.com har slått seg sammen med Marianne Vikse.  Sammen har vi over  20 års erfaring med å jobbe med markedsføring på nett. Marianne har jobbet i byrå i Oslo og de siste 5 årene som konsulent for både store og små merkvarer. Ole Petter startet sin karriere i et byrå i Oslo og har jobbet 5 år som markedssjef innen finans, i tillegg til å ha egne prosjekter. Nå har vi samlet hele denne kompetansen inn i et reklamebyrå med fokus på digital markedsføring.

Våre tjenester

Vi tilbyr et stort utvalg av tjenester som dekker alle dine behov. Nedenfor har vi skrevet om noen av tjenestene vi tilbyr:

  • Annonsering
  • Nettsider
  • Søkemotoroptimalisering
  • Innhold
  • Rådgivning

Om du ikke ønsker å lese mer så kan du enkelt bare kontakte Ole Petter på olepetter@søkemotoroptimaliseirng.com eller 455 05 704 for å få et uforpliktende tilbud på hvordan vårt reklamebyrå kan hjelpe deg og din bedrift.

Annonsering

Det finnes utrolig mange muligheter for bedrifter som ønsker å hente flere kunder på internett. Vi tilbyr alle former for annonsering og kan hjelpe deg med å finne den mest effektive kanalen for din bedrift.

Google Annonser

Med Google Ads så kan du nå kunder i Horten, Vestfold eller hele Norge. Dette er en av de mest effektive formene for markedsføring som vi tilbyr. Vi har over 10-års erfaring med å sette opp og vedlikeholde annonsekontoer i Google. Vi tilbyr både oppsett, drift eller opplæring hvis du ønsker å styre annonsekontoen selv. Vårt fokus er å levere en lønnsom kampanje til deg som gir deg flere kunder!

Facebook Annonser

Marianne har jobbet med Facebook Ads i over 10 år og er som en senior å regne på dette feltet. Vi hjelper deg med alt i fra oppsett, drift eller vi kan gi deg opplæring i å bruke Facebook Ads selv. Dette er perfekt for deg som ønsker å nå ut til veldig spesifikke målgrupper eller hvis du ønsker å nå potensielle kunder i et avgrenser område.

LinkedIn Annonser

Stadig flere bedrifter bruker LinkedIn til å finne ansatte, samarbeidspartnere eller kunder. Dette er annonser som passer best til bedrifter som selger B2B eller for bedrifter som leter etter ansatte. Vi kan hjelpe deg med å sette opp LinkedIn-annonser som gir deg flere leads eller bedre kandidater.

Andre typer annonsering

Vi kan hjelpe deg med andre typer annonsering som f.eks YouTube, Snapchat eller Instagram. Hvis du er usikker på hva som er riktig for din virksomhet så hjelper vi deg selvfølgelig med dette. Vi har opp igjennom årene opparbeidet oss solid erfaring som gjør at vi kan gi deg råd om hvor dine annonsekroner er best investert!

Nettsider

Vi har laget mange nettsider de siste 10 årene. Vi vet hvordan man lager nettsider som fungerer, selger og ikke minst rangerer i Google. Nettsidene vi lager er basert på rammeverket til WordPress. Våre nettsider kommer 100% optimalisert for Google og med kontaktskjema. Inkludert er opplæring i bruk av WordPress eller hvis man ikke ønsker å «styre» med nettsiden så kan vi fikse alt for dere.

Søkemotoroptimalisering

Ole Petter har jobbet med SEO i over 10 år og vet hva som skal til for å rangere i Google. Vi kan hjelpe din bedrift med å rangere høyere i Google. Du kan lese mer om søkemotoroptimalisering og hvordan vi jobber med SEO her.

Sosiale medier

Marianne har jobbet med sosiale medier i over 10 år. Med denne erfaringen og kombinert med at hun følger med på mulighetene som ligger i sosiale medier kontinuerlig gjør at hun kan hjelpe din bedrift med strategi, innhold og rådgivning når det kommer til sosiale medier. Hun er godt kjent med Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, Snapchar eller LinkedIn.

Innhold

Vi tilbyr svært gunstige tjenester når det kommer til produksjon av tekst. Vi skriver en del selv og vi har et stort nettverk som gjør det mulig for oss å levere innhold til alle formål.

Rådgivning

Vi har opparbeidet oss en unik kunnskap om hvordan bedrifter kan bruke digital markedsføring for å få nye kunder eller for å få branding. Vi deler gjerne vår kunnskap med deg.  Kanskje trenger din bedrift hjelp til å legge en strategi, markedsplan eller trenger bare noen kloke hoder som sitter utenfor organisasjonen. Vi hjelper deg gjerne!

Hva skiller dere fra andre reklamebyråer i Horten?

Vi er ikke et vanlig reklamebyrå, vi liker å se på oss som et digitalt reklamebyrå. Det aller meste foregår i dag på internett, selv i Horten. Vi er likevel ikke fremmed for å hjelpe dere med printannonser eller andre aktiviteter som foregår utenfor internett men vi er opptatt av at du som kunde skal få kunder. Derfor jobber vi veldig analytisk og strategisk for å hjelpe din bedrift til å oppnå målbare resultater.

Vårt reklamebyrå er best på det digitale men vi har et stort nettverk av både tekstforfattere, grafiske designere og printhus som gjør at vi kan levere alt din bedrift trenger. Vi mener at vi skal gjøre det vi er best på og der vi kommer til kort så innhenter vi kompetanse som nettopp er best på dette. Slik at du som kunde hos oss alltid får det beste resultatet!

Hvor i Horten ligger dere?

For øyeblikket så er vi lokalisert i Åsgårdstrand men vi er på jakt etter et kontor sentralt i Horten til vårt reklamebyrå. Hvis du ønsker et møte så tar vi gjerne møte hos dere eller vi kan møtes på en uformell kopp kaffe på Traktøren.

Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

Det beste er om du sender en epost til olepetter@søkemotoroptimalisering.com så tar jeg kontakt så fort som mulig. Hvis det haster så må d gjerne ta kontakt på 455 05 704.