Reklamebyrå i Tønsberg? Vi kan hjelpe deg!

Har du en bedrift i Tønsberg som trenger et reklamebyrå som kan hjelpe deg med markedsføringen? Da har jeg gode nyheter til deg, jeg har nå slått Søkemotoroptimalisering.com sammen med Marianne Vikse. Marianne har jobbet som selvstendig konsulent i over 5 år for flere byråer og har hatt mange spennende kunder. Du kan sjekke ut nettsiden til Marianne her. Hun dekker opp på alle punkter jeg ikke gjør selv! Sammen skal vi kunne tilby våre kunder alt av digital markedsføring som din bedrift trenger. Det betyr at det ikke nå kun er søkemotoroptimalisering, men disse andre tjenestene i tilegg:

Google Ads

Google Ads er Google sin egen platform for annonser hvor du kan kjøpe plasseringer over det organiske søkeresultatet. Marianne har erfaring fra små til store kunder. Google Ads passer som «hånd i hanske» med søkemotoroptimalisering.

Vi kommer derfor til å jobbe sammen på kundene som bruker oss til begge deler for å få best mulig effekt ut av begge kanalene.

Facebook

Marianne har levert Facebook-annonser til mange kunder med svært gode resultater. Hun kjenner systemet godt og vet å bruke mulighetene som ligger i Facebook for å få gode resultater.

I tillegg til annonser så er Marianne veldig flink til å lage, planlegge og publisere innhold på Facebook som engasjerer.

Instagram

Instagram kan være en utrolig effektiv kanal å få spredd sitt budskap eller få besøkende inn til din side. Marianne har holdt på med annonsering og publisering på Instagram siden

Annonser er ikke det eneste vi kan hjelpe med, Marianne hjelper deg gjerne med å lage og publisere innhold på Instagram.

LinkedIn Annonser

LinkedIn er det «nye Facebook» vil enkelte si, det kan nok diskuteres men det begynner å bli en viktig kanal for alle bedrifter. På LinkedIn kan man bruke annonser for å tiltrekke seg arbeidskraft eller for å få leads inn til din bedrift.

Trenger du hjelp til å nå folk som er på jakt etter ny jobb, ta kontakt med oss så tar vi en prat ang. annonser på LinkedIn.

Digital strategi

Marianne jobber strategisk med markedsføring og da er det effektivt å ha en digital strategi som dekker hele fjøla innenfor markedsføring på nett.

Nettsider

Det er ikke Marianne som lager nettsidene vi tilbyr men vi kan igjennom en dyktig partner levere nettsider fra 9999,- og nettbutikker fra 15000,-. Ta kontakt for et tilbud på nettside. Når du bestiller en nettside fra oss så ferdigstiller vi den med nødvendig optimalisering, tilgang til statistikk og sørger for at nettsiden din er klar for Facebook-annonsering.

Er dere et reklamebyrå?

Vi er nok ikke et tradisjonelt reklamebyrå som mange av de andre i Tønsberg, men vi kan tilby de samme tjenestene med et særlig fokus på den digitale biten, men vi er ikke begrenset til kun disse. Vi har et stort nettverk som vi i tillegg leier inn kunnskap fra når nødvendig. Det betyr at man får spisskompentanse på det man kjøper. Vi er ærlige på det vi kan og ærlige på det vi ikke kan. Vi ønsker at du som kunde skal bli fornøyd.

Hvorfor velge oss fremfor andre reklamebyråer i Tønsberg?

Tønsberg har et greit utvalg av både reklame, pr og kommunikasjonsbyråer. Så hvorfor velge oss eller bytte til oss i dag? Det korte svaret på det er at vi tenker nytt. Vi har en helt annen baggasje i sekken og opererer på en annen måte.

Vi er opptatt av å levere resultater som du kan måle. Det kan være flere salg i nettbutikken din, flere henvendelser på telefonen eller andre ting du ønsker å oppnå med din reklame.

Hvordan er deres pris sammen lignet med andre reklamebyråer i Tønsberg?

Vi har en svært konkurransedyktig pris. Vi skal være lønnsomme for oss selv men også for våre kunder. For å klare å oppnå dette så har vi svært reduserte kostnader med kontor hjemme. Du vil ikke få tilbud om en kostbar «pakkepris» av oss, vi selger tiden vår. Det er den vi tar betalt for.

Selvfølgelig så er det noen som fortrekker en fastpris og da skal vi få til det.

Hvor er dere lokalisert i Tønsberg?

Våre kontorer ligger i Åsgårdstrand. Når vi er i Tønsberg så kommer vi gjerne til deg eller så kan vi møtes på en nøytral grunn hvor de serverer kaffe. Vi er nok et av de første reklamebyråeene i Tønsberg helt uten kontor 😉

Vår adresse er Grev Wedelsgate 13, 3179 Åsgårdstrand.

Hvordan kan jeg få kontakt med dere?

Du kan ringe oss på 455 05 704 eller du kan sende en epost til olepetter@søkemotoroptimalisering.com så svarer vi deg så raskt som mulig.