SEO Kurs

Kurs i søkemotoroptimalisering?

SEO endrer seg hele tiden. Derfor har jeg forståelse for at det kan være vanskelig å lære seg SEO ved å lese guider og lignende på nett. Det er mange ting som man ikke bør, må eller trenger å gjøre. Så er det mange ting man ikke før hadde tenkt til å tenke som nå blir veldig viktig.  Jeg kan hjelpe deg med å få en bedre forståelse av SEO og hva du kan gjøre selv for å få bedre rangering.

Jeg setter gjerne av en dag  eller flere dager sammen med deg for å lære deg det du trenger å vite om SEO for å jobbe med din nettside. Jeg bruker din nettside som case og kurset kommer faktisk til å handle om hvordan din nettside kan rangere bedre i Google. Her sitter du ikke på en stol og hører om hva som er viktig, vi jobber med din nettside som utgangspunkt. Det betyr at når du går hjem så går du hjem med en plan og masse kunnskap i ryggsekken.

Kurset tar for seg de fleste aspekter ved SEO. Man rekker naturligvis ikke alt, men mer enn nok til at man kan komme i gang. Jeg er også tilgjengelig for deg i etterkant av kurset dersom du har et spørsmål eller lurer på noe om SEO.

Nedenfor har jeg laget en oppsummering av det vi går igjennom over et SEO-kurs. Litt avhengig av hva slags nettside du har, konkurranse og hvordan nettsiden presterer i dag så tilpasser jeg kurset.

 

Teknisk SEO 

Jeg går igjennom hva teknisk SEO er og hva man kan gjøre teknisk for øke rangeringene ved å ha fokus på «teknisk seo». Her ser vi sammen på hvordan din nettside presterer teknisk og hva man kan gjøre for å få et bedre resultat. Her ser vi på:

 • Markup
 • Hastighet
 • Vanlige problemer
 • Oppsett av sitemap
 • Oppsett av Search Console
 • Sjekk av URL

 

On-page SEO

Jeg forklarer hva on-page SEO er og hvordan det påvirker din rangeringer i Google. Jeg bruker din side som eksempel og påpeker hva man kan gjøre for øke dine rangeringer i Google. Noen av tingene vi går igjennom:

 • Metabeskrivelser
 • Tiler
 • URL struktur
 • Brukeropplevelse
 • Internlenking

 

Innhold 

Jeg forteller litt om hvordan innhold påvirker dine rangeringer og hva du kan gjøre selv med ditt innhold. Vi ser på innholdet du har på nettsiden din i dag og diskuterer dette sammen.

 

Søkeord og analyse 

Jeg forteller om hvordan jeg bruker søkeordsanalyse i mine SEO rapporter og hvordan du kan bruke det selv. Jeg viser deg hvilke verktøy jeg bruker og hjelper deg gjerne å sette opp dine egne verktøy her. De fleste verktøy kan settes opp gratis i en prøveperiode.

 

Lenke strategi 

Lenker er ekstremt viktig for å kunne rangere i Google. Jeg forteller deg hvordan du kan bygge lenker til ditt nettsted og hvordan du kan lage en strategi for å få flere lenker i fremtiden. Vi ser på på konkrete tiltak du kan gjøre for øke antall eksterne lenker inn til din nettside.

Drøfting, tiltak og potensiale

Dette er det siste punktet og den siste delen av kurset. I denne delen så har vi fortsatt din side som utgangspunkt men vi prøver å snakke om hva du bør jobbe med viktig for å øke din rangeringer i Google. Vi lager en plan for implementering og setter opp noen mål for din nettside.

Må jeg ha en egen nettside?

Kurset er lagt opp for du som driver egen bedrift eller du som har ansvaret for en bedrifts nettside. Dersom du ikke faller under disse kategoriene så skal jeg klare å lage et fint opplegg til deg. Det er mange nettsider vi kan bruke som eksempel eller vi kan lage en side ofr anledningen.

Hvem passer dette kurset for?

Dette kurset passer perfekt for deg som jobber i en bedrift eller har startet egen bedrift hvor du har ansvaret for blant annet SEO. Kurset tar utgangspunkt i din nettside og hvordan man kan øke rangeringene til denne. Kurset er laget for at du skal ta med deg hjem masse kunnskap og en klar plan for hvordan du skal bruke det du har lært.

Kurset kan passe deg som ønsker å tilegne deg «hands on» kunnskap om SEO.

Hvor er SEO kurset?

Jeg kommer gjerne til deg å holder kurset. Hvis du ikke skulle ha lokaler som egner seg så ordner jeg det. Dersom du ønsker å spare lommeboken og miljøet så kan kurset gjennomføres via Skype.

Hvor lang tid tar kurset?

Det er satt normalt satt av 1 til hvert kurs. Det er mye man skal gå igjennom og mye man skal lære for å beherske søkemotoroptimalisering. Det er mulig å komprimere ned til en dag eller eventuelt ta fra dag-kveld. Hvis du holder til på østlandet så er det selvfølgelig mulig å dele det inn i 2 forskjellige dager.

Hva er prisen?

Prisen på et kurs er 20000,- kroner. Dette er en pris som er uavhengig av antall deltakere. Dersom du kun ønsker kurs over en halv dag så er prisen 10000,-. Det kan komme avvik i pris grunnet lokasjon og lignende. Alle priser er ekskludert MVA.

Hvordan bestiller jeg?

Bruk skjema nedenfor. Inkluder gjerne ønsket tidspunkt og nettsiden (hvis du har en). Jeg går igjennom henvendelser hver dag, hvis det skulle haste så ring meg på 455 05 704.

KONTAKT MEG

Ditt navn

Email

URL til nettsiden din

Telefon

Fortell kort hva det gjelder og hvordan du vil bli kontaktet