RAPPORT

SJEKK HVORDAN DIN SIDE PRESTERER

Hvorfor bruke penger på SEO rapport?

SEO-Analysis-Welcome-Image

Jeg liker å få ting gjort og er egentlig ikke noe spesielt tilhenger av lange rapporter. En SEO-rapport (i digitalt format) finner jeg til å være et fantastisk bra verktøy både for å se muligheter og legge en strategi for søkemotoroptimaliseringen. For meg så er dette en fin måte bli kjent med din nettside og nisje på.

On-site SEO

Jeg sjekker alle dine metabeskrivelser, titler, innhold, url-struktur og brukervennlighet. Finner ut hvor nettsiden din kan bli bedre både for brukerne og søkemotorene.

Lenker og konkurranse

Jeg går igjennom din lenkeprofil og sammenligner den med dine konkurrenter. Her går jeg igjennom rangeringen du har på dine «keywords» i dag og sammenligner dette med konkurrentene dine.

Konklusjon

Du får en konklusjon på hvordan din nettside presterer i dag. Jeg kommer med forslag til tiltak og strategi for å få opp rangeringene til din nettside.

SEO RAPPORT

14999

Jeg kunne laget 3 forskjellige priser på dette og tilbudt et dårligere produkt. SEO-rapporten er absolutt verdt hver eneste krone den koster og jeg burde egentlig sette prisen høyere. Her får du en ærlig rapport som gir deg de beste forutsetningene for å øke dine rangeringer i Google og andre søkemotorer.
Usikker eller har et spørsmål?

Ta kontakt da!

Jeg svarer deg så fort og hyggelig som jeg klarer her. Skulle du ha noen umiddelbare spørsmål så kan du ringe meg på + 47 455 05 705