De 3 beste seriene fra 2020 så langt

Trenger du et avbrekk fra Affiliate Marketing? Vi har flere gode råd til deg og har laget en liten liste over det vi mener er de bste seriene akkurat nå. Det var overraskende enkelt å velge oppføringer til denne listen over de beste TV-programmene til 2020 så langt. Vi ser alle på mer TV for øyeblikket, og vi lever fortsatt i en topp TV-serie-epoke, med strømmetjenester som Netflix, Amazon og HBO som regelmessig produserer og lanserer nye serier. Det er alltid mye å se på, og det er definitivt ikke en dårlig ting, men det kan være vanskelig å velge de beste av og til. De beste seriene fra 2020 er en blanding av sci-fi-serier med store budsjetter, sjokkerende dokumentarer og morsomme komedier.

Vi vil legge til nye show på denne listen gjennom året, for å sikre at du alltid har et variert utvalg av gode show å velge mellom. Våre valg for de beste TV-seriene så langt er alle personlige valg, og i hver oppføring vil vi forklare hvor du kan streame hver enkelt av seriene. Noen av dem er hos Netflix, mens andre er hos HBO, Amazon eller lignende strømmetjenester.

For dere som foretrekker underholdning hvor man tar aktive valg i motsetning til serier hvor man bare sitter å ser på kan jeg anbefale å spille et spill som for eksempel det nye spillet Legends of Runeterra som er produsert av Riot Games som også har laget det populære spillet League og Legends, eller kanskje du heller vil få opp spenningen enda litt til og spille poker online. For de av oss som liker bedre å kunne slappe av med serier kommer listen under.

Tiger King: Drap, kaos og galskap

Dokumentarserien som nesten alle har sett, og med god grunn, er Tiger King. Tiger King er tilgjengelig på Netflix og er en overbevisende serie om fallet til den nå fengslede storkatteeieren Joe Exotic. Fokuser du mer på menneskene som okkuperer den storkatteverdenen over hele Amerika enn kattene selv, vil du møte en uforglemmelig håndfull karakterer i denne fascinerende serien. Bare hopp over den skuffende oppfølgingsepisoden Joel McHale, eksternt innspilt av åpenbare grunner. En av årets beste serier.

Westworld sesong 3

Etter en splittende og ambisiøs andre sesong som eksperimenterte litt for mye med historiefortellingsstrukturen, er Westworld sesong 3 en litt mer grei sci-fi-thriller som fortsatt er tung på vendinger. I år forlot Westworld parken, tok Dolores inn i den virkelige verden og kastet inn nye karakterer, trusler og store sci-fi-ideer. Hvor mye kjørelengde som gjenstår i showet gjenstår å se, men selv om det bare er for produksjonsverdiene og rollebesetningen, vil jeg absolutt se fram til Westworld sesong 4. Sesong 3 ser du allerede nå på blant annet HBO.

Tales from the Loop

Basert på den slående sci-fi-kunsten til Simon Stålenhag, som kombinerer to av de beste tingene, roboter og 1980-tallet, er Tales from the Loop en kontemplativ og ofte håpefull sci-fi antologiserie om en liten by som bor over ‘Loop’ , en maskin som gjør alt mulig. Uten å ødelegge for mye, kan du forvente noe rart som involverer tid, bytte av kropp og mye mer, med flott Philip Glass-musikk og isete miljøskudd som følger med det. Ikke la denne uvanlige, men kule serien gå under radaren. Du kan se den på Amazon prime video.

Vi har nå gått gjennom 3 ulike serier som du må få med deg i 2020, og det er bare å glede seg til neste halvdel av året!