Hvordan lykkes med Google Adwords?

Tiden begynner å løpe fra reklamer på trikken, i bussen, i papiravisa eller på plakater rundt omkring. En stor del av reklamen skjer i dag på nettet, via sosiale medier, på nettsider og ulike blogger. Mulighetene er mange og det har blitt mye enklere å rette reklamekronene direkte mot spesifikke kundegrupper. Du har helt sikkert hørt om Google Adwords. Men spørsmålet er hvordan du skal lykkes med dem? Vi skal prøve å komme med et par tips.

Digital markedsføring

Google Adwords har blitt en av de mest populære måtene å annonsere på. Her har du muligheten for å komme i kontakt med dine primære kunder. Du kan tilpasse dine annonser og få et bedre resultat. Samtidig kan du gjennom digital markedsføring finne ut hvem som ser på dine annonser, hvilket medium som gir best respons, og er det noen av dine annonser som gir bedre utbytte enn andre? Alt dette kan du finne ut ved å bruke Google Adwords.

Du kan gjøre nettsiden din og produktene synlige der kundene dine ferdes på nettet. Ved å bruke Google Adwords får du tilgang til verktøy som lar deg annonsere på Youtube, på Google, blogger, nettaviser og andre sosiale medier. Du kan f.eks. velge å kjøpe plassering sammen med relevante søkeord. Selger du reiseguider til Italia, så kan du sikre deg at din annonse kommer opp hver gang noen søker på Italia, reiseguider eller kanskje spesifikke destinasjoner i Italia.

Er det verdt prisen?

Ved å kunne plassere dine annonser med Google Adwords, har du en stor sjanse for å lykkes med å få nye kunder. Hver gang annonsen din blir vist koster det deg ingenting. Du betaler først når en mulig kunde klikker på annonsen. Dermed ikke sagt at annonsene er gratis. Men ved å være synlig for mange som søker på ord og produkter som er beslektet med dine, så økes sjansen for suksess ganske betraktelig. Når noen først har klikket seg inn på nettsiden din, så er sjansen mye større for at det ender med et salg. Ved å få informasjon om hvordan en mulig kunde reagerer på annonsen din har du også hele tiden muligheten for å justere dine annonser, slik at de blir enda mer effektive. Alt sammen kan du gjøre innenfor det budsjett du har satt opp på forhånd hos Google Adwords. Så det er definitivt verdt prisen.