Tekstforfatter – nøkkelen til suksess

Tekstforfatter som kan skape tekst og innhold til bedriften/nettstedet ditt er viktig. Artikler, produktbeskrivelser eller andre typer blogginnlegg, vil hjelpe deg med å fange interessen til dine brukere og bidra til å øke synligheten i søkemotorer (eksempelvis Google, Bing og Yahoo).

Med milliarder av unike nettsøk, på verdensplan, etter produkter, nyheter og annen informasjon – hver eneste dag – er tekstforfattere ofte en nødvendighet for å lykkes. Hvis du ikke har peiling på hvor du skal begynne, kan en tekstforfatter hjelpe deg med å formulere budskapet ditt på en engasjerende måte, som optimalt sett konverterer besøkende til brukere eller kunder.

Tekstforfatter med lang erfaring til fornuftige priser

I kampen om nye kunder/brukere, er det også viktig med en forståelse av hvordan søkemotorer fungerer, og det er her tekstforfatteren kommer inn i bildet. Jobben til en tekstforfatter er lage relevante tekster for sine samarbeidspartnere. Gode tekster skal skape interesse, men også besvare eventuelle spørsmål eller vise veien videre, og eventuelt konvertere dem til kunder.

Vi jobber aktiv med våre kunder for å få fram den aller beste nytteverdien potensielle lesere er ute etter. Dette krever mange ganger omfattende research, hvor det er viktig med kommunikasjon hvor det er en utveksling av ønsker og muligheter, mens andre ganger trenger vi kun et tema, nøkkelord eller tittel. Hvordan vi jobber med en tekst vil du selv avgjøre så teksten passer til forventningene dine.

Vi kan jobbe med en stor variasjon av tekster:

  • Blogginnlegg eller nyhetsartikler.
  • Tekster optimalisert for sosiale medier.
  • Produktbeskrivelser.
  • E-bøker.
  • Landingssider.
  • Oversettelser fra enkelte språk.

Prisene varierer etter omfang og varighet. – ta kontakt for en vurdering av din forespørsel.

kreativ content marketing
Research og analyse er viktig for å lykkes med content marketing.

Hvorfor innhold på nettside?

Det er mange grunner til å ha innhold på et nettsted:

  • For å bli funnet av potensielle kunder/brukere.
  • Skape interesse og engasjere.
  • Bygge opp kundeforhold med eksisterende kunder.
  • Bruke reklamekroner der dine kunder befinner seg.

Sistnevnte punkt er gyldig som aldri før. Kanaliser markedsbudsjettet mot plattformen de aller, aller fleste har tilgang til og oppholder seg – Internett! I stedet for via tradisjonelle kanaler, som mister terreng i vår digitaliserte verden.

Den gjengse nettsurfer spør om alt mulig og ser etter informasjon via søkemotorer. Google blir ofte nevnt i denne sammenhengen, rett og slett, fordi Google har suverent størst markedsandel. Faktisk, er det, i Norge, over 50 millioner søk hver eneste dag via Google Search, og over 90% benytter en søkemotor før de kjøper noe – tenk på det! Sjekk her på Google Trends hva nordmenn søker etter.

Din oppgave, er å få din bedrift på toppen av relevante søkeresultater. Ved å besvare spørsmål via artikler, e-bøker og annet innhold, vil du øke synligheten din betraktelig. Innhold er ikke den eneste faktoren, men tekst (ren tekst) er fremdeles den aller viktigste faktoren, for å være synlig i Google og andre søkemotorer.

Innhold er mest verdifullt hvis det har en verdi for brukeren og er kontinuerlig oppdatert. Det som er så unikt med artikler, er at de alltid vil ligge ute på nettet og bli fanget opp av søkemotorer (om enn langt nede på listen), og kan konvertere brukere til kunder selv etter lang tid. Ideelt sett, vil innholdet hjelpe til med å øke salg, få innsikt i brukervaner og aktivere tilhengere til evangelister.

Noen veldig gode tips fra en tidligere journalist:

Hva er innholdsmarkedsføring (Content Marketing)?

Innholdsmarkedsføring er et nytt ord for noen, men en essensiell del av markedsføringen til mange bedrifter. Denne typen markedsføring skiller fra tradisjonelle teknikker, som eksempelvis salgsmateriell (postere osv.) og annen produktspesifikk informasjon . Med innholdsmarkedsføring menes informative artikler, produkttekster, e-bøker og annet (det kan være forklaringsvideoer, underholdning og kurs), som svarer på spesifikke spørsmål en besøkende på nettsiden måtte ha.

Mennesker er faktisk mer utålmodige enn en gullfisk. Ifølge en studie laget av Microsoft (2015) klarer ikke mennesker å holde fokus mer enn 8 sekunder, mens en gullfisk klarer seg i 9 sekunder – da er det viktig å skape interesse med en gang!

Ved å være en autorativ kilde til informasjon – relevant for din bedrift – vil du mest sannsynlig bli oppdaget av de menneskene du prøver å nå ut til. Forhåpentligvis også øke salgsvolumet. Blir du oppdaget av riktig publikum, kan det bidra til tillitt, styrke kundeforhold og øke brukermassen på sikt.

SEO – bli synlig på nett!

SEO er et akronym for Search Engine Optimization – Søkeordsoptimalisering på norsk – og egentlig en samlebetegnelse for alle aktiviteter som tar sikte på å øke synligheten i søkemotorer. Det er mange faktorer som spiller inn og innhold er en av de viktigste, i mange tilfeller i hvert fall. Google har selv uttalt, at innhold er en av de viktigste markørene de bruker til å rangere nettsider (On-site SEO), men innhold kan også få andre til å linke til deg og autorative linker er minst like viktig (Off-site SEO) for synlighet.

Få hjelp fra profesjonelle

Det kreative uttrykket er det alltid «noen» som står bak og synlighet innebærer mer enn bare design, kode og annen teknisk funksjonalitet. Med engasjerende og velskrevet innhold kan en bedrift (store som små) øke indekseringsgrunnlaget for en søkemotor, sosialt engasjement og ikke minst bidra til, at den besøkende forstår hvilke tjenester og produkter nettstedet ditt har å by på. Dette gjelder enten det er en nettbutikk, blogg, enkeltstående bedriftsside, eller hva det skulle være.

I dagens digitale verden er synlighet alfa og omega for suksess. Tjenester og varer legges til salg på nettet, og vi kan nærmest ikke se for oss en hverdag uten internett. I vår jakt på det beste tilbudet, flybilletter, salgsvarer, lokaliteten til en fysisk butikk, tannlegen eller hva det skulle være, så bruker vi internettets magiske verden til å gjøre jobben for oss. Vel, fullt så magisk er det kanskje ikke lengre, all den tid vi begynner å bli bortskjemte, med den enorme informasjonsflyten, som konstant legges ut på alle digitale plattformer.

Det vi ofte glemmer, er at bak hvert ord, produktbeskrivelse, blogginnlegg og artikler – Ja, egentlig all informasjonen du ser på hvilken som helst nettside, er ført i pennen av noen, én eller annen.

Vi skaper innhold til ditt nettsted, og ingen bedrifter er for store eller for små. Med flere års erfaring under beltet, kan vi hjelpe deg med godt innhold til din nettside, og forhåpentligvis bidra til din suksess!