Viktigheten av riktig markedsføring

Uansett hvilke virksomhet man driver, enten fysisk eller på nett, så er det en ting som er ekstremt viktig, nemlig markedsføring. Uten å være synlig ute på markedet vil man raskt kunne få kroken på døra. Markedsføring for fysiske butikker og markedføring for nettbutikker er to vidt forskjellige ting.

Når SEO ikke fungerer

La oss for eksempel si at du har hatt en fuktig kveld på byen sammen med gutta, men kvelden (eller natta) har ikke endt sammen med dem. Du har møtt noe pent på en bar eller nattklubb, og har nå våknet opp i en fremmeds seng, naken. Ok, du husker kanskje ikke så forferdelig mye av natta, men vet at dere har hatt ubeskyttet sex. Du sniker deg opp av senga og lurer på deg klærne som ligger strødd rundt om i rommet, og du kommer deg ut av leiligheten. Finner en taxi og kommer deg hjem.

Etter et par dager merker du kløe og irritasjon i underlivet, og begynner å tenke på helga som var. En liten panikk begynner å spre seg i hodet ditt. Du tenker umiddelbart, kjønnssykdom. Men du kvier deg litt for å kontakte fastlegen. Hva gjør du da? Joda, du leter frem mobilen og begynner å søke på nettbutikk som har selvtestere for kjønnssyldomer. Men de var ikke lett å finne, så du må ta den flaue turen til en apotek for å kjøpe deg en test.

SEO brukt riktig gjør kundene finner deg

Dette er et godt eksempel på dårlig SEO. Om nettbutikkene ikke bruker SEO riktig vil ikke potensielle kunder finne frem til nettbutikken. Selv om en nettbutikk kjører SEO, så er det forskjell på hvor mye man legger i det. Husk at det er garantert at det er noen andre som driver samme type nettbutikk. Har de gjort en bedre jobb med SEO vil deres nettbutikker dukke øverst på nettsiden når man søker. Når vi mennesker leter etter noe, så ønsker vi å finne det raskest mulig, og ikke bruke flere minutter på å bla gjennom flere sider før man finner frem.

Så i enhver nettbutikk, uansett størrelse, så må man tenke på hvordan man skal kunne nå ut til flest mulig potensielle kunder ved hjelp av riktig søkeord. Kan man ikke så mye om emnet så finnes det en rekke profesjonelle som driver kun med dette daglig som kan hjelpe. Ja det koster å fremme virksomheten sin. Investere man ikke, tjener man ikke. Så enkelt er det.